Blog 3: Rome for the weekend..Surprise!

Ciao Roma! Het was weer heerlijk. Turend naar buiten in het vliegtuig relativeer ik ons spontane tripje. Enne het was weer AMAZING! Wat ook niet anders kan. Zoals Max zou zeggen  ‘team Squat’ Anyway, de reden dat ik dit weekend in Rome was, was omdat Thaar geslaagd is! En om haar te verrassen vloog ik met Meg, Max, Maud & Lin voor welgeteld 32 uur naar Rome.

Het mooie was dat Thaar echt helemaal NIKS door had, ze was er stil van toen wij vrijdag nacht opeens voor de deur stonden. Zaterdag (gister) was onze enige hele dag en die moesten wij natuurlijk goed benutten.

Let the party begin! Na een paar uurtjes heerlijk zonnen bij het zwembad was het tijd voor lunch. Dat deden wij bij Shinto (best sushi in town!!) Er moest natuurlijk ook nog een beetje geshopt worden – dus hebben wij wat tussenstopjes gemaakt bij Brandy & Melville, Mac, Sephora, Laduree etc. Lekker ijsjes gegeten bij de Spaanse trappen en &  in de avond hebben wij heerlijk gegeten en gedanst in OS club – wat een top restaurant is. Wat later op de avond transformeert tot club. De wekker ging weer vroeg want we vlogen weer optijd richting Nederland, maar hey! dit was wel 1 vd leukste surprises ever!

Ps. de aftermovie komt binnenkort online maar hieronder alvast een kleine sfeerimpressie

-x-

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s