Blog 1: who’s that girl?

Here it is! Mijn allereerste blog (post) ever – yes. Wie ben ik & waarom een blog? Ik ben Lara Hensen, 25 jaar ‘oud’ woon samen met mijn allerleukste kater Schorem en ben klaar voor the next step. Ik hou ontzettend veel van reizen, eten (heel veel eten), sporten, mode/beauty, real life soaps (biggest guilty pleasure) youtubers & ga zo maar door. Het liefst ben ik overal als eerste van op de hoogte en ik deel dat maar al te graag.

 Ik was altijd al erg veel bezig met social media & dacht als ik dat nou allemaal aan elkaar koppel en zo mijn ‘eigen dingetje’ creëer, waarom dan niet gewoon een blog starten? Well, here it is!

-X-

Advertenties

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s