Blog 2: dutchie goes to USA!

12063782_1110944698938753_7798200315142057388_n

YAASS! The word is out, ik ga naar AMERIKA! Welgeteld 3 maanden, 90 dagen. Hoe, wat, wanneer? Oke, voor degene die mij kennen staat reizen al erg lang op mijn lijstje. Ik ga regelmatig de hort op, maar een paar maanden achter elkaar reizen wilde ik nog zo graag doen! Nu is daar nooit echt het moment voor geweest omdat ik na mijn studie direct een baan kreeg, ondertussen ging ik op mijzelf wonen en het huisje boompje beestje leven was in volle gang.

Vorig jaar ben ik met mijn sister from another mister naar New York geweest. Voor haar de eerste keer en voor mij de 2e keer – ik was 9 jaar eerder met mijn ouders al een keer geweest. & Ik kan je vertellen dat dit de beste vakanties EVER waren. En toen ik op de een na laatste dag over de Brooklyn bridge liep en de tranen in mijn ogen sprongen omdat ik de volgende dag weer terug moest wist ik het zeker: ill be back soon.

Anyway, alweer dik een half jaar verder – heb ik besloten januari 2017 terug te gaan voor 3 maanden. 3 maanden lang reizen door Amerika & alleen maar doen wat IK leuk vind, heerlijk. Tot die tijd neem ik jullie mee in mijn ‘wereld’ – have fun with it!

-X-

Advertenties

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s