Blog 4: fav instagrammers

Yes, ik ben een instagram addict! En er zijn een aantal instagrammers die ik speciaal even opzoek voor mijn dagelijkse dosis inspo.

  1. Anna Nooshin (@ANNANOOSHIN): Anna is by far mijn fav. Niet alleen om haar instagram maar eigenlijk om alles. Haar youtube filmpjes, de NSMBL website en vooral haar boek. Ze heeft een heel eigen stijltje wat ook goed terug komt in haar foto’s – Het is allemaal net even anders dan derest en dat vind ik heerlijk.

2. Marianna Hewitt (@MARIANNA_HEWITT): Ik ken niemand met zo’n perfecte feed als Marianne, alles klopt. De soort foto, de kleuren, de belichting, de achtergrond – ga zo maar door. Ik ben er stiekem een beetje jaloers op.

3. Bo (@BO_SEAOFB): Een nederlandse die in New York woont, zegt genoeg toch?

4. Desi Perkins (@DESIPERKINS): The queen of make-up, ze is bloedmooi en haar make up tutorials zijn perfect.

5. Negin Mirsalehi (@NEGIN_MIRSALEHI): Hollandse glorie all over the world. Met heel veel jaloers makende foto’s van heel veel jaloers makende tripjes.

6. Brooke Saward (@WORLDWANDERLUST): Want wie wil nou niet kunnen leven van alleen maar reizen? Brooke reist de hele wereld over en op het moment maakt ze een rondreis door Europa. Voor de reislustige types onder ons is dit een fantastische pagina om te volgen.

 

-x-

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s