Blog 7: festival vibes

Coachella is alweer voorbij maar voor ons moet het echte festival seizoen nog beginnen! Met oog op de oplopende temperaturen van volgende week krijg ik hier steeds meer zin in..

 Ik zelf ben een groot fan van festivals – dansen in de buitenlucht met een heerlijk zonnetje. Love it! Voor nu heb ik 4 kaartjes in de pocket: Niko open air, Amsterdam open air, Solar & Blijdorp festival. Maar daar zal het zeker niet bij blijven! De voorpret vind ik al fantastisch want festival outfitjes zijn de leukste outfitjes! & het kan altijd beter dan vorig jaar.. Hier een kleine greep van mijn festival outfits van vorig jaar:

Maar nu droom ik alvast verder met deze heerlijke coachella foto’s:

-x-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s