Blog 10: Travel throwback, new york baby!

New York. De plek waar het voor mij allemaal begon. Ik was 15 jaar toen ik voor het eerst in the city that never sleeps kwam maar al veel eerder droomde ik erover. Films als ‘breakfast at tiffanys’ & ‘an affair to remember maar ook series als ‘friends’ en ‘sex and the city’. Alles waar ik graag naar keek speelde zich af op die ene plek.. New York City.

Terug naar oktober 2015, want na 9 jaar ging ik eindelijk weer terug met Rox (my sister from another mister) – een week om precies te zijn. Tijdens het typen van dit verhaal krijg ik 1 dikke grijns op mijn gezicht & krijg ik het warm van binnen. Wat was dit toch een geweldige week. Daarom deel ik graag allen hoogtepunten met jullie, wat ontzettend moeilijk is.. want alles was eigenlijk fantastich!

Oeff wat werden wij enthousiast toen we zagen dat ihop tegenover ons hostel zat. Hier kan je dus die echte american pancakes krijgen in bizar veel soorten/smaken.
The NY public library, is waanzinnig groot & zeker de moeite waard!
The empire state building. Dit is mijn fav gebouw! An affair to remember, blair & chuck.. zucht
Abosulte Bagels is by far the beste bagels tent in New York! Het is een simpel klein tentje op 2788 Broadway maar wel ook gelijk 1 vd populairste. We hebben er een uur voor in de rij gestaan (die helemaal tot buiten om de hoek liep) maar dit was zoooo de moeite waard!
National september 11 memorial museum. Dit is zeker weten de heftigste aanrader. Wauw, wat was dit indrukwekkend zeg.. we hebben met tranen in ons ogen deze time laps doorlopen en moesten erna er echt even bijkomen met een grote kop koffie. We hadden het voor geen goud willen missen maar het was toch enorm heftig.
The gossip girl tour! Waaa wat was dit cool – vooral omdat wij grote gossip girls zijn. Je rijd een paar uur in een grote bus door new york en gaat langs alle spots waar de show is opgenomen en waar het zich heeft afgespeeld. Zo nu en dan mag je ook even uit stappen om foto’s te maken. Zeker een aanrader!
Egg shop! Wat was dit lekker zeg.. ik zag dit tentje voorbij komen bij een aantal bloggers en moest hier heen want ik vond het er zo leuk uit zien! Gelukkig was het ook super lekker. Hij zit een beetje verstopt in china town maar is zeker de moeite waard.
Op de linker foto kan je het lekkers al zien van Cookshop. Cookshop is een heerlijke brunch tent wat dichtbij de ‘highline’ zit. Daar bij raad ik de ‘Highline’ ook zeker aan, het is een oud spoor wat door new york loopt waar een park van is gemaakt. Je hebt waanzinnig uitzicht vanaf het spoor en tussendoor op het spoor zelf zie je mooie art work.
The ny knicks in de madison square garden. Best night ever! Echt in 1 woord geweldig!
Food food food! Van links naar rechts: TGIF, Shake and Shack & Wendy’s!
Hands up for central park! Dit park is zooooo mooi en zooooo groot – dus hier moet je gewoon echt even de tijd voor nemen. Want dat is het dubbel en dwars waard!
And again: FOOD! Van links naar rechts: Magnolia Bakery (Beste red velvet cupcakes ever!!), Lucy’s – echt een heerijk mexicaans restaurant boven op het dak midden in new york, en Milkbar in Brooklyn.

-x-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s