Blog 13: put the lime in the coconut and twist it all up

2e1903f7b5.jpg

Als ik kon kiezen wat ik zou willen zijn in een volgend leven is het vast een kokosnoot. Lara en kokos gaan perfect samen – dat vind ik zelf en zo’n beetje iedereen om mij heen deelt deze mening met mij. 

De geur, de smaak.. Oké dit klinkt vunzig maar ik hou gewoon van kokos, sarry! Anyway, kokos is dus mijn ding. Ik eet het veel, ik kook er mee, mijn body lotion is van kokos en ga zo maar door! Veel mensen hebben geen flauw idee waar kokos wel allemaal niet goed voor is dus hier even op een rijtje waarom iedereen net als ik zo dol op kokos moet zijn:

  1. Kokos verhoogd je vetverbranding
  2. Helpt tegen verkoudheid, exceem, koorts & keelpijn. Het werkt namelijk ontstekingsremmend
  3. Het is vezelrijk, dus geeft je sneller een verzadigd gevoel
  4. Het is veel maar dan ook veel gezonder om met kokosolie te bakken
  5. Gebruik kokos olie voor je lichaam & haar – het hydrateerd super goed!
  6. Ook is het goed voor je botten & tanden

Nu moet je wel overtuigd zijn toch? Dus hop hop naar de winkel en koop een pot! 

-x-

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s