Blog 27: fav reality TV

Zoals ik al eerder liet doorschemeren is reality tv mijn guilty pleasure. Ik kijk het elke dag vrijwel wanneer de tijd er naar is de hele dag. Hier mijn ultieme fav reality shows op een rijtje met uitleg WAAROM ik dit nou zo leuk vind..

  1. The Kardashians (en alle spin offs daar van): yes, niks overtreft mijn lievelings familie. Ik volg het allemaal al op de voet sinds 2007 omdat wij thuis al heel snel upc en dus ook E! Entertainment hadden. En tot op de dag van vandaag ben ik nog laaaaaang niet uitgekeken.
  2. The Hills: yup, ookal komen er steeds meer verhalen naar boven over de ‘echtheid’ van deze serie, i dont care!! Ik hou er van, het is gewoon heerlijk leedvermaak. Laten wij nou eerlijk wezen, stiekem zouden wij allemaal daar wel willen wonen toch?
  3. The Real Housewives of Beverly Hills/The O.C & ga zo maar door..: verschrikkelijk fout maar daarom ook verschrikkelijk leuk. Allemaal rijke huisvrouwen die onderling continu drama hebben.
  4. Geordie Shore: stop een groepje ordinaire engelse bij elkaar en je krijgt dit. Och och och, wat maakt mij dit gelukkig op zondag avond.
  5. Laguna Beach: zo nu en dan (vooral rond de zomer tijd) ga ik altijd even terug in de tijd. Gelukkig staan al deze afleveringen op het internet en kan ik ze heerlijk blijven terug kijken.

Welke series kijken jullie graag?

-x-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s