Blog 32: MoroccanOil dry shampoo


EINDELIJK is die beschikbaar in Nederland: de dry shampoo van MoroccanOil. Hij is al een langere tijd uit in Amerika en wij zaten op werk met smart te wachten tot wij hem eindelijk in de salon kregen. En he he, het is zo ver & hij stelt niet teleur kan ik alvast verklappen.

De droogshampoo is verkrijgbaar in twee varianten: blonde tones & dark tones. Voor licht & donker haar dus! Ook is het verkrijgbaar in twee maten, een 65ml en 205ml. Die kleine is echt ideaal om mee te nemen in je hand tas.

Ik ben echt fan van dit product. Het is een hele lichte spray wat je haar wat meer body geeft. Je kan wat vetter haar er minder vet mee maken omdat de spray het minder vet maakt. En zorgt dat er een wat matter laagje over het haar komt. Als je haar gewoon futloos is en je wilt het wat meer body geven is deze spray ook echt top. Je sprayt het vanaf een afstandje op je hoofd en een klein beetje over je haar, schud het even flink door elkaar en hoppa daar is je volume! Hieronder zie je een before and after foto:

 *Ik heb eerst mijn haar gefohnt met een ronde borstel zodat het mooi glad van structuur is maar toch met volume. Maar voor dat ene extraatje heb ik de dry shampoo gebruikt. Je kan zien dat mijn haar gelijk een stuk voller lijkt.

img_3547img_3548
 -x-

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s