Blog 37: Lunch at GYS #hotspot

Vd week heb ik onverwachts onwijs lekker gegeten bij ‘Gys’. Ik was met Rox & Roos door de stad (Rotterdam) aan het banjeren tot we besloten om ergens te gaan eten waar we alle 3 nog nooit waren geweest. Dat werd dus Gys!

Gys zit op de nieuwe binnenweg, wat ik zelf een super leuk straatje in Rotterdam vind. Er komen steeds meer leuke zaakjes. Dus ben je in de buurt, loop vooral hier even doorheen!

Zoals Gys zelf zegt is het: biologisch eten en drinken, met aandacht bereid en zoveel mogelijk gemaakt van streekproducten. Wij konden heerlijk buiten zitten & besloten om alle 3 wat anders te nemen. En ik kan je alvast verklappen: het was heerlijk!

Na twee heerlijke verse sapjes en een koffie was het tijd voor de food! Ik zelf ging voor de vegetarische kapsalon, Roos voor de bieten carpaccio & Rox nam een broodje met courgette tapenade.

Nou wij zijn fan, & gaan heel snel weer terug om het ontbijtje te proberen. Wij zagen dat zij die tot 1 uur serveren, en er stonden pancakes op het menu – oh yeah!

Adress: Nieuwe Binnenweg 182 (Rotterdam)

-x-

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s