Blog 38: Bluft Interieur

bluft1

Misschien hebben jullie de coole draad cactussen weleens voorbij zien komen. Want ik moet zeggen dat, dat is toch wel de signature look is van Bluft Interieur. Nu heb ik een super leuk gesprek gehad met de eigenaresse Femke die mij wat  meer heeft verteld over hun te gekke bedrijf.

Hoe is Bluft eigenlijk ontstaan?

Femke > Robert heeft altijd al een passie gehad om mooie dingen te maken van hout. Het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Steeds meer mensen wilden producten van hout zoals loungesets, kinderbureautje’s, bedden etc. Die zij dan door hem wilden laten maken. Zelf hebben wij twee katten en die wilden wij ook eens laten dineren in stijl en niet uit twee zielige rvs bakjes op de grond laten eten. Zo is onze dierenlijn ontstaan.

Ik hou enorm van spelen met ons interieur en iedere maand staat er weer weer wat nieuws in ons huis. Ik ben ook altijd op zoek naar de nieuwste trends en vind het heerlijk om unieke winkels af te struinen en alle woonbladen door te lezen op zoek naar unieke items. Omdat wij samen een ondernemend en creatief stel zijn bedachten wij om samen een concept store op te zetten. Niet alleen maar hout maar alles wat je daarmee kan mixen en matchen. Wij hebben bewust voor een online concept store gekozen omdat wij bijna alles zelf ontwerpen en maken en zo geen tijd hebben om in een eigen winkel te staan. Onze items zijn daarin tegen wel te vinden in nu 28 winkels door Nederland en België .

Gaaf, 28 winkels! 28 and counting neem ik aan. Wat is jullie kracht dat Bluft zo’n succes is?

Zeker & counting 😉 Wij krijgen wekelijks nieuwe aanvragen van nieuwe stores binnen die onze items willen verkopen en wij hebben op dit moment een agent die voor ons het land doorgaat. We proberen wel een leuke selectie van winkels te maken zodat we exclusief blijven. We hopen er in de toekomst nog vele leuke shops bij te krijgen!

Wij houden ervan om mensen te behandelen zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Wij houden van service verlenen aan onze retailers maar ook aan onze webshoppers. De winkels zitten nu door heel Nederland en wij vinden het belangrijk om deze winkels ook persoonlijk te benaderen zodat ook zij zien wie er achter bluft zitten.

Daarom leveren wij de bestellingen soms persoonlijk af.
Wanneer iemand een mail stuurt of een bestelling plaats proberen we zsm een reactie te geven ook in de late uurtjes (je staat ermee op en gaat ermee naar bed;)
Daarnaast proberen wij de nieuwste trends te volgen en zelf leuke items te ontwerpen voor betaalbare prijzen. Doordat we alles zelf maken zijn onze producten uniek.

Hoe zijn jullie op deze toffe naam gekomen?

Wij wilden een korte stoere Nederlandse naam. Onze items zijn niet laten we zeggen ‘gewoontjes’ & soms heb je een beetje bluf nodig om onze eyecatchers zoals een draadcactus in je huisje neer te zetten.

*Neem gelijk even een kijkje op de websop & via facebook en instagram houden zij jou op de hoogte van al het mooist dat ze hebben.

Ps. 31 juli staan ze op de Swan Market in Den Haag!

-x-

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s