Blog 39: SLAY DESI SLAY!!

Okay, mijn ultieme girlcrush in toch echt wel Desi Perkins. Voor degene die haar niet kennen: ze is 1 vd bekendste en populairste beauty youtubers. Niet alleen is ze onwijs mooi, ze is echt HILARISCH. Ik lach me altijd rot om haar snapchats.

Ze heeft haar nieuwste lookbook  uitgebracht en ik heb serieus WEER ademloos zitten kijken. Hoe kan je zo’n waanzinnige lookbook maken? Yes, zoals je merkt ben ik uber enthousiast – dus ga maar zelf even kijken, misschien snap je me dan wat meer. De 1 na laatste lookbook heb ik er ook aan toegevoegd, de 2e is de nieuwste.

Lookbook 1:

Lookbook2:

-x-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s