Blog 42: fav haar producten

Als je haar maar goed zit! Het grootste cliche ever – maar wel helemaal waar. Want geloof me, iedereen voelt zich nou eenmaal maar beter als zijn of haar haar beter zit. & sinds ik alweer heel wat jaartjes kapster ben – weet ik dat maar al te goed.

Daarom deel ik maar al te graag wat ik allemaal gebruik. Nu moet ik zeggen dat ik in de loop der jaren een aantal vaste merken & producten ben gaan gebruiken en daar erg weinig in roeleer.. zo lekker vind ik ze dus! Hier onder kan je vinden welke:

haar producten.jpeg

  1. Lush masker H’suan wen hua Mijn haar krijgt hier echt een opkikker van zonder dat het zwaar aan voelt. 2. MoroccanOil Smoothing lotion ik gebruik dit nu al een paar jaar en is absoluut mijn fav verzorging. Na het wassen een klein pompje in handdoek droog haar en fohnen (of opdrogen) maar! 3. Moroccan Oil dry shampoo voor extra body is deze perfect! Maar ook als je even geen zin hebt om je haar te wassen. 4. Sebastian potion 9 lite dit is mijn summer fav, geeft goede bescherming en uv protectie. En die geur!! Heerlijk zomers 5. Moroccan Oil heat protecting styling deze spray ik altijd even over mijn haar als ik met een stijl of krultang te werk ga 6. Mediceuticals bioclenz shampoo deze shampoo reinigt mijn haar super goed en het heeft een heerlijke mint geur 7. Mediceuticals vitatin conditioner super lekkere conditioner en verzwaard mijn haar niet.

Wat zijn jullie fav haar producten?   

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s