Blog 45: let the countdown begin!

img_4725

Vandaag over precies 5 maanden is het zo ver, dan ga ik eindelijk aan mijn USA Roadtrip beginnen. Ondertussen heb ik alweer een tijdje mijn ticket op zak dus de voorpret is in volle gang. Langzaam begint mijn ‘route’ vorm te krijgen en weet ik allemaal wat ik wil gaan zien en doen. 3 maanden, 90 dagen heb ik de tijd om mijn allergrootste droom waar te maken.

Ik start in de mooiste stad vd wereld: New York. Dit word mijn 3e keer, maar geloof me ik heb echt nog lang niet alles  gezien! Ik wil gaan fietsen door Brooklyn en daar de gekleurde populaire bagels eten, het Moma & Gugenheim museum bezoeken en veel tijd doorbrengen in Central park. Hopelijk kan ik er schaatsen! Want ik kom aan in de winter.

Na NY ga ik naar Boston, een oude stad met onwijs veel geschiedenis enne natuurlijk HARVARD. Ja echt, vroeger toen ik ‘klein’ was zag ik mij daar helemaal op school zitten. Hier zal ik vooral veel cultuur gaan snuiven en terug de tijd in gaan.

Na Boston ontdekt te hebben is het tijd voor: philly! (Philadelphia) De liberty Bell, de Rocky steps (yes die scene!) Vanuit Philadelphia ga ik weer door naar Washington, en ik mag hopen dat tegen die tijd niet Trump maar Hillary in het witte huis zit. Ik zal hier voornamelijk musea bezoeken en natuurlijk een befaamde selfie maken met het witte huis.

Na mijn ‘rondje’ in noord oost Amerika vlieg ik door naar Florida/Miami! *doet een Will Smith dansje* Voor nu laat ik het hierbij, ik zal snel een stukje schrijven over mijn plannen in Florida – Want die zijn er zeker al! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen wat mijn plannen allemaal zijn in de USA & tips zijn natuurlijk meer dan welkom!

-x-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s