Blog 45: Rituals Thee

Rituals kennen we (denk ik) allemaal wel. De heerlijk body producten met allemaal lekkere geurtjes. Nu hebben ze ook thee! Ik wist dit niet tot dat ik een heerlijk Rituals pakket kreeg van lieve Bronwen. Ze hebben 5 smaken & kosten 4,50 per doosje. En zoals ik al eerder weleens aan gaf, ik ben een sucker voor mooie verpakkingen. Ik zelf heb de smaak Jasmine Delight, uplifting tea.

De thee zit in een heel schattig doosje, en zit gevuld met 20 pyramide vorm thee zakjes. Hoe leuk is het om deze thee kado te doen? Oja, en de thee zelf is ook echt heerlijk hoor!

-x-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s