Hotspot: Ayla

Yay! Rotterdam is weer een restaurant rijker. Deze luid naar de naam Ayla & bevind zich op Kruisplein. En natuurlijk moest ik hier even een kijkje gaan nemen.

Anyway, Ayla dus! WEER een nieuw zaakje, maar ik moet zeggen een heel LEUK nieuw zaakje. Het is een mengel moes van verschillende culturen waarvan precies de juiste verhoudingen zijn gebruikt. Het is een onwijs mooie zaak maar wat ik het belangrijkste vind: het is super toegankelijk. Je kan hier vanaf 8 uur in de ochtend terecht voor een heerlijk ontbijtje, wat overigens heel fijn is voor de vroege vogels onder ons. Hoe later het word hoe meer keus & dat allemaal onder het mom van shared dining. Yes, beetje een tapas idee – maar dan anders.

Zelf heb ik er heerlijk gebruncht – ik ging voor de fluffy pancakes & Nina ging voor de shakshouka (spiegeleieren, tomatenstoof etc). En deze smaakte top! Alles is net even anders, en daar hou ik van.

Een paar dagen later heb ik er heerlijk wijntjes gedronken met wat ‘kleine’ hapjes. Ook dit was super! Dit is zeker een plek waar je me vaker zal gaan zien. & Oja, wij zijn helemaal weg van het toilet – die is echt awsome!

Kruisplein 153, Rotterdam centrum

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s