Track suit love

I love me some track suits! Als je aan mij vraagt wat ik het liefste draag zal dat altijd ‘mijn jogging pak’ zijn (buiten mijn panter print badjas om dan..) 

Het verschil is alleen dat het nu helemaal hot en happening is om je joggingbroek toe te passen in een zeer fashionable outfit. YAY! for that. Menig celebrity word ermee gespot en ook de grote winkel ketens haken hier goed op in. Bij zara, h&m & forever21 etc. zijn de track suits niet weg te slaan.

IMG_6598.JPG

Ik heb zelf weer een oldskool adidas original track pants aangeschaft en combineer die graag met een paar mooie killer heels. De high heels zorgen voor een vrouwelijk tintje en het leren jack maakt het tegelijker tijd weer een stuk stoerder. Wat ik leuk vind aan deze look is dat het makkelijk overdag kan – & in de avond. Ik ben er in ieder geval dol op!

Wat vinden jullie van deze trend?

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s