New vlog: Oui oui Paris

Yay! Er staat weer een nieuwe vlog online. Ik ben een paar dagen in Parijs geweest en heb al mijn fav plekjes voor jullie gefilmd. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Zo ja – doe een duimpje omhoog & abonneer je op mijn kanaal ❤

Advertenties

2 Comments

    1. blisstrotter

      Voor hot choco zou ik naar Angelina gaan (kijk wel uit voor de lange rij) Koffie bij Café kitsunee bij Galerie de Montpensier – dat is een leuk klein pakje waar je heerlijk kan zitten bij de fontein! Voor eet tentjes zou ik richting Le Marais gaan, dat vind ik zelf de leukste wijk van Parijs! In de zijstraatjes vind je daar de leukste kleine franse zaakjes. XO

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s