Sephora beauty amplifier

Primers & fixing/setting/refreshing sprays – ik kan niet zonder. Nu gebruik ik al onwijs lang de primer van Smashbox en de fixen/setting spray van Mac. Maar ik wilde eens wat nieuws proberen. Sephora heeft deze nieuwe lijn op de markt gebracht & die wilde ik super graag uit proberen.

Ik ben enorm fan van producten van Sephora, en mis hem dan ook heel erg in Nederland. Gelukkig zit die in veel grote steden in Europa. Niet alleen vind ik de producten top, de prijs is ook erg fijn. Ook zit er nog een poeder in de collectie maar ik ben geen fan van ‘setting poeders’ dus heb ik het bij de primer & set/refresh spray gelaten. Met deze twee producten ben ik de helft minder kwijt dan dat ik normaal kwijt ben aan mijn primer & set/refresh spray – heel mooi meegenomen dus!

Buiten dat de prijs heel leuk is vind ik het ook onwijs fijne producten. De primer zit niet vol met siliconen, dat vind ik fijn voor mijn huid al merk ik wel dat dat mijn poriën en fijne lijntjes niet helemaal weg gewerkt worden. Dat komt denk ik doordat er minder siliconen inzitten en het wat meer een cremerige textuur heeft. Het geeft een onwijs mooi dewy effect, ik ben gek op highlighters en hou niet echt van een mat gezicht – ik heb van mijzelf een onwijs droge huid dus dit vind ik heel fijn. Het geeft een hele mooie gezonde gloed. Als je na deze primer je foundation aanbrengt komt die nog steeds er heel mooi doorheen – I love it!

De set/refresh spray ik zeker nu al een fav. Hij ruikt heerlijk, sprayt gemakkelijk over het gezicht en droogt snel op. Het geeft een fris gevoel en hydrateerd. Ook merkte ik dat mijn make up goed bleef zitten de hele dag zonder dat ik het gevoel had dat er een zwaar product over mijn make up zat. Je kan steeds opnieuw sprayen gedurende de dag, zonder dat het gaat opstapelen. Als je in de avond nog weg gaat maar geen tijd hebt om opnieuw je make up op te doen is dit top. Ook denk ik dat het heel fijn is voor in het vliegtuig – je huid droogt dan altijd sterk uit en kan trekkerig gaan aanvoelen, dan is dit super handy natuurlijk.

Schade: primer 12,95 & set/refresh spray 13,95

Ik ben fan! Wat zijn jullie fav primers & fixing/setting sprays?

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s