I got some news..

Yes! I got some news.. Vanaf vandaag komen er namelijk elke dag vlogs online – WOOP! Ik vlog nu zo’n half jaartje wekelijks en vind het zo leuk om te doen dat ik veel meer wil laten zien. Ook met oog op mijn grote reis, waarvan ik nu al kan zeggen dat ik volgende maand ga! Ik wil jullie volledig mijn journey laten zien en die kunnen jullie vanaf nu stap voor stap volgen.

De vlogs zullen altijd van de week ervoor zijn, dat geeft mij tijd en ruimte om deze allemaal te kunnen editen. Zij zullen elke dag om 06:00 ’s ochtends online komen. Ik heb hier enorm veel zin in & hoop jullie ook!

Ps. vergeet geen duimpje omhoog te doen & je te abonneren op mijn kanaal ❤

4f258c78c8300e81db664ff4a77c7c45

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s