Home for the holidays

Woop! #12daysofchristmasblogging is in volle gang en oh wat hou ik er van. Voor vele betekend kerst ook lekker eventjes vrij – yes, je bent eindelijk een paar daagjes vrij en hebt eigenlijk helemaal geen zin in kerst feestjes. No worries, it’s pamper time – oftewel me time. 

Stap 1. telefoon uit. Geloof me, dit is überhaupt goed om af en toe te doen. Even geen social media of zogenaamde interessante whatsapp gesprekken. We gaan eventjes helemaal zen worden.

Stap 2. Neem een warme douche of bad. Om helemaal in de kerst stemming te komen is ‘lush snow fairy’  een echte aanrader. Dit is een limited edition douche gel die alleen rond de winter verkrijgbaar is. De geur is niet normaal hoe lekker! Voor in bad heb je onwijs lekkere bath bombs ik zelf vind ‘golden wonder’  echt fantastisch!

stap 3. Smeer je lekker dik in met je fav crematies en trek wat makkelijks aan. Helemaal perfect zijn natuurlijk onesies. De leukste kan je scoren bij Primark & H&M – ook nog eens voor een leuk prijsje!

stap 4. Neem lekker een maskertje. Vooral sheet masks raad ik aan deze zijn makkelijk aan te brengen en eraf te halen. Hier heb ik eerder een blog over geschreven voor Beau Bewust Click!

stap 5. Als je maskertje aan het inwerken is kan je makkelijk even wat te eten klaarmaken want hey, bij me time hoort natuurlijk heel veel lekker eten. Nu eet je vaak rond de feestdagen al wat minder gezond maar je kan ook lekker eten op een gezondere manier – ik zelf vind het heerlijk om in de December lekker te kokkerellen. Beau Bewust heeft onwijs lekkere recepten die iedereen kan maken. Ik kan nu al niet wachten om de peanut butter cups te maken!

stap 6. Christmas movies.. yes I love it! Ik kan je vertellen dat ik alle kerst films wel heb gezien behalve de home alone films, bah daar hou ik nou echt niet van. Maar anyway ik zal je aantal van mijn fav vertellen:

  1. 12 dates of christmas 
  2. This Christmas
  3. The Santa claus 1 2 & 3
  4. A christmas carol
  5. Christmas with Holly
  6. White Christmas
  7. The holiday
  8. The family stone
  9. Snow globe
  10. Christmas cupid

stap 7. Zet gezellig de kaarsjes aan – geur kaarsen om precies te zijn. Niks zo lekker om je  in die kerst geurtjes te wanen. H&M heeft echt super lekkere geur kaarsjes.

Laat het genieten maar beginnen! Ik ga zeker het bovenstaande lijstje af. Kan nu al niet wachten hihi. Wat zijn jullie plannen met kerst?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s