The perfect christmas fashion guide

Vandaag mijn laatste post voor de #12daysofchristmasblogging. Maar niet getreurd, morgen zal je nog een blog zien van Broke Again & Edge of Beauty zal hem vrijdag afsluiten. Nog een paar dagen en dan is het zo ver: kerstmis! The most wonderful time of the year. Voornamelijk draait kerst om eten – maar voor veel mensen is de fashion vele male belangrijker. 

Maar oke, de black dress kennen we allemaal – en eerlijk gezegd vind ik die een beetje geweest. Natuurlijk hoort het bij een black tie maar ik vind toch dat het anders kan. Wat je nu onwijs veel ziet zijn jumpsuits of een twee delig pak voor vrouwen. Dit staat enorm vrouwelijk & sexy – precies wat we nodig hebben voor de feestdagen. (click op het merk voor meer details)

H&M:

hmprod-4

Zara:

Zara:

2878284409_6_1_1

Mango:

73069019_79_b

Bonprix:

shopping

Imagine by kim:

image_55_1024x1024

Ik word hier helemaal blij van! Je ziet vooral veel velvet items – die je zoiezo niet kan missen in je garderobe. Het velvet pakje van imagine by kim heb ik al aan mijn kledingrek hangen. Op mijn lijstje staat ook het mooie mosterd gele pak van Zara. Niet alleen zijn deze items leuk voor kerst ook natuurlijk met oud & nieuw. Misschien weet je ze wel in de sale te scoren!

Happy Holidays! ❤

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s