Mijn new years ‘goals’

Happy new year allemaal! Wauw, er zit weer een jaar op – tijd voor een nieuwe. Ik vind het altijd mooi om aan zo’n nieuw fris jaar te beginnen wat gevoels matig nog helemaal blanco is.

Ik heb altijd jaar na jaar een lijstje in mijn hoofd gehad van alle dingen die ik moest en zou  doen en zou willen bereiken. Nu moet ik zeggen dat ik daar een beetje van af ben gestapt omdat ik vind dat je jezelf niet tot alles kan zetten – niet alles is namelijk mogelijk in 1 jaar tijd. Ik denk dat ik kan zeggen dat ik niet de enige ben die het gevoel heeft dat ze haar bucketlist af moet hebben voordat ze de 30 is gepasseerd.

Buiten dat het geen zin heeft om je leven vooruit te stippelen en een houdbaarheid datum te geven aan je bucketlist – is het toch leuk om voor jezelf een aantal ‘goals’ te stellen. Kleine aanpassingen aan jezelf bijvoorbeeld, waardoor je positiever in het leven kan gaan staan. Het is namelijk heel goed om hard te werken voor iets wat je graag wilt of juist nu die ene stap te zetten voor iets waar je eerst zo bang voor was. Ook ik heb een aantal goals en die wil ik graag met jullie delen:

  1. Dream big & dat blijven volhouden – maar niet alleen dromen, ook de dromen daadwerkelijk waar maken. En dat is iets wat ik stap voor stap al aan het doen ben.
  2. Everyday is a runway & daar ook naar leven. Er is niks mis met een sloeber dag zo hier en daar – But if you’ve got it: flaunt it.
  3. Vroeger opstaan De vroege ochtend en de late avond zijn mijn fav momenten van de dag. Maar goed, hoe later naar bed hoe later ik op sta. Ik vind het heel zonde om mijn dag laat te beginnen. Dus dat wekkertje zal een uurtje eerder moeten gaan + niet meer snoezen.
  4. Niet met make up op slapen Ik val heel vaak in slaap  met mijn make up op. Ik weet het, het is echt super slecht! Ook ik word een dagje ouder en dat merk ik ook aan mijn huid, daarom wil ik vanaf nu daarom daar aan extra aandacht besteden.
  5. You know you’re winning when you are being copied Mijn nieuwe motto. Laat het los, laat het gaan zou Elza zeggen. Druk maken om andere mensen is enorm zonde van je tijd. Ik denk dat je minder druk maken voor iedereen een goede goal is.
  6. Sporten weer oppakken Al mijn hele leven sport ik enorm fanatiek. Heb altijd 3x in de week gedanst/les gegeven – daarnaast gehockeyd. Omdat ik het druk kreeg met werk heb ik dat helaas allemaal moeten laten gaan. Toen ben ik me gaan focussen op hardlopen & fitness – maar met het slechte weer merk ik toch dat ik minder de deur uit ga. Ik wil daarom toch weer het sporten gaan oppakken.

15871855_224660051317345_2849522544314602290_n

Als ik mijn ‘goals’ lijstje bekijk moet alles makkelijk haal baar zijn. Het zijn allemaal kleine veranderingen in mijn leven waar ik veel baad bij zal hebben. Ik kan mijn lijst nog veel langer maken maar dat zouden allemaal punten zijn die ik al ondernomen heb. Zoals weer terug gaan naar school (ben trouwens geslaagd!!!) & mijn droom reis maken. Voor mij kan 2017 nu al niet meer stuk – ook al zit ik er nog maar 32 uur in.

Wat zijn jullie nieuw jaar ‘goals’?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s