Patch it baby!

Patches – vroeger om je kapotte jeans mee te ‘fiksen’ nu is het niet meer uit het mode straatbeeld weg te denken.

Ik had van mijn moeder een oldschool spijkerjack gekregen waar ik een ‘personal twist’ aan wilde geven. Via www.jeanspatch.nl vond ik de leukste patches voor een onwijs leuke prijs. Ze hebben enorm veel keus en dat kwam heel goed uit want ik wilde lekker veel verschillende patches!

Ik wilde vooral verschillende kleuren en stijlen met elkaar te combineren zodat het overal bij zou passen. Voordat je ze opstrijkt is het handig om eerst even te kijken waar je de patches wilt hebben. Ik heb het denk ik wel 5x veranderd tot ik besloot om de achterkant lekker ‘druk’ te bedrukken & aan de voorkant vond ik het leuk om op de zakjes een goude ster te plaatsen.

Het is super makkelijk om te doen, je plaatst ze op de plek waar je ze wilt hebben – leg er een dunne katoenen lap overheen en strijken maar! Dit kan je natuurlijk ook doen op je jeans, t-shirt of zelfs leuke tasjes. Ik ben helemaal blij met mijn spijkerjack, yay!

Patches: www.jeanspatch.nl

 

 

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s