Baby, im home!

YEAH, I made it to the USA! En oh wat voelt het fijn om weer ‘thuis’ te komen in de mooiste stad van de wereld: New York.

Vanaf maandag kunnen jullie genieten van mijn USA roadtrip vlogs. Deze zullen elke maandag, woensdag & vrijdag online komen. Wil je deze video’s niet missen? Abonneer je dan op mijn kanaal CLICK! Dit is helemaal gratis! Het enige wat je moet doen is op ‘abonneren’ klikken – makkelijk he! Buiten mijn vlogs om zal ik onwijs veel foto’s delen op mijn Instagram (LaraHensen) & natuurlijk kan je mij volledig volgen via deze website.

Dikke kus ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s