Garnier micellaire reinigings gel

Ik kreeg een leuk pakketje bezorgt van Garnier, om een nieuw product te testen & ik ben er erg over te spreken!

Ik heb al een keer eerder in een blog vertelt dat ik niet altijd heel goed met mijn huid ben omgegaan, nu probeer ik daar al een tijdje verandering in te brengen. Al moet ik wel zeggen dat ik niet het type ben wat heel uitgebreid een beauty ritueel houd. Daarom was ik enorm benieuw naar dit product, de micellair gel van garnier. Dit moet in 1x de Make up van je gezicht afwassen in combi met water.


Het is verkrijgbaar in twee versie’s: gevoelige huid & gevoelige & gemengde  huid. Ik heb een hele gevoelige huid, dus ik ging met de roze fles aan de slag. En ik kan al zeggen, wat is dit een chill product!  Het werkt snel, verwijderd mijn Make up in 1x & droogt mijn huid niet uit. Dus ik ben fan! Ik gebruik het nu al een aantal dagen en ik vind het echt een fijn product. Zelfs als ik geen Make up draag maak ik mijn gezicht hier mee schoon omdat het heel mild aanvoelt.

Het product is vanaf deze maand verkrijgbaar en kost 5,49 (leuk prijsje he!!)

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s