Backpacken voor noobs

Afgelopen vrijdag ben ik naar de lancering geweest van de nieuwe backpack van Decathlon. Ik als noob in backpacken was hier onwijs blij mee – want voor mij is dit allemaal helemaal nieuw! Zoals jullie weten heb ik drie maanden door de USA gereisd met een grote koffer. Ten eerste was dit omdat ik Amerika geen echt backpackers land vond + de manier van het inpakken van je backpack.. alles in zo’n zak.. mehh moet er niet aandenken!

Maar nu heeft Decathlon dus een nieuwe backpack ontwikkeld voor vrouwen met een heel ander systeem: je kan hem namelijk inpakken als een koffer! Ja dat lees je goed, ALS EEN KOFFER! Halleluja dat maakt de gedachten om ECHT te backpacken een stuk minder erg. Nu heb ik deze backpack dus ook gekregen van Decathlon – dus trust me, ik zal snel deze een keer gaan uitproberen.

Maar backpacken dus, wat ik al zei ik ben een noob in backpacken en was daarom ook blij met deze dag, want niet alleen lanceerde ze deze backpack – ook werd er verteld wat je namelijk altijd bij je moet hebben. En dat is dus het fijne aan Decathlon, zij hebben werkelijk waar alles onder 1 dak & nog eens voor een hele leuke prijs. En natuurlijk deel ik dit natuurlijk maar al te graag met jullie! Hieronder kan je vinden wat je dus echt niet moet vergeten + je kan op de link klikken als je er meer info over wilt.

1. Backpack  2. Heuptasje 3. Lakenzak 4. Slotje . 5.Opblaasbaar kussen 6. Hoofdlamp 7. EHBO kit 8. Poncho 9. Snel drogende handdoek 10. Waterflesje 11. Spork 12. Zonnebrand

& vergeet natuurlijk geen Muggenspray !

Zie hier mijn eerste video weer uit Nederland, daarin kan je zien dat ik naar Decathlon ben geweest & kan je de toffe backpack spotten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s