Desenio

YES! Ik ben helemaal fan van Desenio en wilde daarom dit even met jullie delen. Desenio is een webshop met de allerleukste skandinavische kunst & design. De keus is enorm en er zit voor iedereen wat wils bij. Dat is niet het enige, het is ook nog eens enorm betaalbaar. Ik zelf vond het leuk om voor een aantal posters te gaan die mij deden denken aan mijn USA roadtrip, vandaar de palmbomen, de goude wereldkaart & de tekst: Darling just fricken own it. Voor mij is die tekst heel belangrijk want hey soms moet je het gewoon ownen!

Wat ik heel handig vind aan Desenio is dat ze voor alle maten ook gelijk hele mooie lijsten hebben. Ik vind het soms enorm lastig om nog op zoek te gaan naar een mooie lijst voor een stukje art maar nu is het gewoon allemaal op een plek te vinden, love it!

18581688_291214334661916_863174749689263680_n

Omdat ik zelf zo’n fan hier van ben heb ik iets heel leuks voor jullie, namelijk 25% korting! Met de speciale code: LARAHENSEN op www.desenio.nl

Deze code is geldig tot 25 mei, dus sla snel je slag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s