Tropical home vibes

Oh I love tropical stuff! Aan het einde van mijn reis heb ik nog een tijdje gespendeerd in Los Angeles – ik genoot daar enorm van de palmbomen, cactussen en mooie felle kleurtjes overal. Om dat gevoel vast te houden wilde ik thuis ook wat meer een Tropical vibe erin brengen. Maar wel op een manier dat het niet de bank breekt!

Ik ben he-le-maak fan van de webshop Studio Stationery. Zij hebben de leukste kleurrijke gadgets – deze onwijs leuke gezellige kaarten, washi tape rolletjes & notitie boekje komen daar van daan – daar word je toch happy van? De twee grote bladeren maken het voor mij in huis helemaal af, deze twee nep bladen heb ik gescoord bij intratuin, de prijzen variëren van 2 tot 5 euro. Ik vind ze enorm gezellig staan in huis + ze gaan niet dood, woohoo! De oranje kaars heb ik bij Ikea gekocht, hij ruikt heerlijk naar sinaasappel en is maar 1,-.

image1-5

Dit onwijs leuke gekleurde bord heb ik bij action gescoord voor 1,30 per stuk. Je hebt ze in verschillende tropische printjes en ze zijn van plastic & aardig groot dus super handig voor de zomerse BBQ’s! Het notitie boekje is van Studio Stationery!

image1-4

Deze coole poster is ook van Station Stationery, ik vind de palm bladeren in combinatie met de goude letters echt fantastisch. Het plantje is van Het beste van de kweker, ik vind ze zo cool! Het geeft mij een beetje een palmboom vibe en staan overal super leuk bij!

image1-8.JPG

Wat nog leuker is, is dat jullie met mijn speciale code: larahensen 20 – 20% korting krijgen op je bestelling bij Het beste van de kweker! Dus sla je slag, de kortingscode is geldig tot 1 juni.

Wat vinden jullie van de Tropcial trend?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s