Kick off schone gezichten week

Wist je dat 1 op de 3 vrouwen haar gezicht niet schoonmaakt? Ik wist dat in vedergeval niet. Ik geef wel toe dat ik een periode bij die 1 op de drie hoorde. Ik werkte vaak tot laat en was te lui om mijn gezicht schoon te maken, dus ging er gewoon mee slapen. Onwijs slecht natuurlijk! En ik ben/was dus niet de enige!

Daarom luid garnier deze week de schone gezichten week in. Afgelopen maandag was de Kick off in Amsterdam met Marly Vd velde & Carolien Spoor onder het genot van een drankje werden wij allemaal op de foto gezet door niemand minder dan Govert de Roos yes, die man die de iconische foto in het Hilton maakte van Yoko ono & John Lennon. Geheel in het thema van die hotel kamer en het schoon gezichten week! Hoe cool is dat!

image1-9.JPG

Garnier heeft een hele makkelijke lijn met micellair water en gel. Je gezicht schoonmaken hoeft niet lang te duren en moeilijk te zijn, dit zijn producten dat je binnen enkele seconden een gezonde schone huid hebt. Niet alleen savonds om je Make up eraf te halen maar ook in de ochtend is het lekker om je gezicht nog even extra te verzorgen. Ik gebruik de producten elke dag en merk dat mijn huid er enorm van is opgeknapt. Ik heb dus altijd een schoon gezicht

Ik support deze week met een make up loze selfie, doe jij ook mee? Post je selfie online met de hashtag #schoongezicht

image1-6

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s