Loreal Botanicals Fresh Care

 Als kapster ben ik de afgelopen 8 jaar flink verwend met de mooiste en beste haar producten. Ik gebruik al jaren Mediceauticals & Moroccan Oil – en stapte daar niet makkelijk van af. De reden daar van is, is omdat ik een onwijs gevoelige hoofdhuid heb. Ik krijg snel jeuk en schilfertjes als ik een andere shampoo probeerde. Nu kreeg ik van Loreal een volledig nieuwe lijn van producten om te testen namelijk de Botanicals collectie.

Dit is een luxe haarverzorging lijn zonder onnodige kleurstoffen, siliconen & parabenen. Ook is de verpakking gemaakt van gerecycled plastic – yay for that! Goed voor je haar en de natuur, beter kan niet.

Deze bestaat uit 4 verschillende lijnen namelijk: Saffloerolie voor droog haar, Koriander voor kwetsbaar haar, Geranium voor gekleurd/dof haar & Camelina voor pluizig haar. Ik koos de Koriander variant. Dit is voor fijn beschadigd kwetsbaar haar, en dacht die moet ik hebben! Ondanks dat ik veel haar heb, is de structuur wel fijntjes & na het vele reizen dit jaar enorm beschadigd. De lijn bestaat uit een shampoo (9,99), conditioneer (8,99), masker (9,99) & de fresh care strengt potion (9,99). Ik heb de producten nu een maand gebruikt en ben er erg over te spreken! Het versterkt je haar, verfrist je hoofdhuid en ruikt ook nog eens enorm lekker. Ik hou enorm van zoete geurtjes maar de verfrissende koriander geur vond ik onwijs vernieuwend en daarom juist heel erg lekker. Mijn haar voelt heel luchtig na elke wasbeurt, pluist niet, glanst mooi – echt enorm lekker!

image1-10

Deze producten kan je aanschaffen via Bol.com, Etos & kruidvat etc. Voor een drogisterij vind ik dit een hele goede luxe betaalbaren lijn. Ook vind ik het onwijs fijn dat er zo goed rekening word gehouden met de natuur. Ik ben helemaal om! Jullie ook?

 

 

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s