Denim skirt inspo

YES! De denim skirts zijn weer terug van geweest and I love it! ‘vroeger’ droeg ik mijn denim skirt dagelijks. In de zomer met flip flops & nikes eronder – en in de winter met Quick laarzen (jaja, ik weet zeker dat jij die ook heb gehad!) Maar nu zijn ze weer terug, hipper dan ooit! Ik zelf heb er eentje van Lofty Manner waar ik echt helemaal verliefd op ben.

19105834_299889023794447_6132821945473592206_n

Ik heb voor jullie uitgezocht waar je dus de allerleukste denim skirts kan scoren + een beetje inspo hoe je hem het beste kan dragen. De temperaturen blijven heerlijk hoog in ons niet meer zo koude kikkerlandje dus die blote beentjes mogen de komende tijd tevoorschijn komen!

Allereerst de klassieke denim skirt in een nieuw jasje. Zoals je kan zien bij mijn denim skirt van Lofty Manner, zit er een zigzag structuur aan de onderkant wat hem onwijs funky maakt en geen ordinary denim skirt. De 4 denim skirts hieronder hebben allemaal een eigen twist. Asymmetrisch, bloemen, ringsluitingen & verschillende stofjes, heel leuk!

Wat je ook weer veel ziet is kleur. En vooral dit seizoen mag alles kleur & printjes – alles door mekaar, heerlijk! Je ziet gebleekt denim weer erg veel & mooie zachte pastel tintjes. Hoe leuk voor de zomer?

A little Inspo..

Hebben jullie al een denim skirt in de kast hangen?

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s