Bronzing body BB cream + Forever against Animal testing (The Body Shop)

Dit is een product waar ik enorm excited naar was om te proberen. Ik gebruik namelijk vaak BB cream voor mijn gezicht, maar was nog niet bekend met BB cream voor het gehele lichaam. En een groot pluspunt is, is dat het van The Body Shop is – Maar waarom ik zo’n fan ben van The Body Shop vertel ik jullie later, eerst het product!

De Bronzing body BB cream (Honey Bronze) beloofd je lichaam een mooie even bruine gloed te geven, is makkelijk afwasbaar, perfectioneert plekjes op de huid & is  ook nog eens heel voedend – sounds perfect right? Okay let’s be honest.. Ik moest even wennen maar ik heb het product nu door. Ik heb hem een aantal keer erbij gepakt en wist eerst niet heel goed wat ik er van moest vinden.    Uiteindelijk kwam ik erachter na het een aantal keer getest te hebben dat je gewoon heel erg weinig nodig hebt. Het product zelf is namelijk onwijs gepigmenteerd maar smeert wel goed uit. Nu ben ik al best bruin omdat wij een vrij vroege zomer hebben waardoor de tint ook een stuk mooier matcht met mijn huid. Een tip van mij naar jou, meng dit product met je fav bodylotion of cream. Je zwart de kleur hier iets mee af maar het geeft alsnog een mooie bruine glow. Ik heb dit gedaan toen mijn huid nog wat lichter was en merkte dat, dat toen onwijs  goed werkte!

Processed with VSCO with s3 preset

Het is even uitvogelen hoe en wat maar dan heb je ook wat! Let wel goed op dat je het product eerst even goed laat opdrogen voordat je je aankleed – want het kan anders nog een beetje afgeven! Al met al vind ik het een lekker product, ik denk wel dat het voor veel mensen hun huid iets te oranje is, dus ik denk dat je in de winkel eerst even moet kijken of deze kleur matcht bij jou huid. Wil je net even wat meer kleur en glow op je lichaam en die oneffenheden wegwerken? Dan is dit zeker een aanrader! Het heeft mij ook zeker nieuwsgierig gemaakt naar de andere producten van de Honey Bronze collectie!

Het product ligt vanaf nu in de winkel & is verkrijgbaar voor 21,-

En waarom ik The Body Shop nou zo’n top merk vind is dat het zich altijd heeft ingezet tegen Dieren testen en strijd daar dan ook al 30 jaar voor. In 2013 bundelde zij haar krachten met Cruelty Free International, en dat resulteerde tot een Europees verbod op dieren testen. Op het moment zijn ze bezig met een van de grootste  campagnes ooit ‘Forever against animal testing’  waarbij zij 8 miljoen handtekeningen nodig hebben om er voor te zorgen dat dit wereld wijd geld! Ik heb de petitie zeker getekend, nu jij nog – klik op de link hieronder & vul de petitie in niet alleen mijn dank is groot maar die ook van vele anderen!

Link: www.foreveragainstanimaltesting.com

FAAT-bunny-640x360-v1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s