Festival Fever part 1

Festivals, I love it! De eerste zit er al op, namelijk Amsterdam Open air – ik vind het onwijs leuk om flink uit te pakken met festivals. Hoe gekker hoe beter! De Colorista’s van Loreal komen dan ook goed van pas. Ik heb een tijdje terug een training gehad van Loreal in de Styleschool by Danie. Dit was echt fantastisch! Hier leerde wij hoe je de perfecte festival look kon creëren. Met je haar, make up & kleding.

image1

In de vlog hier onder kan je hier meer van zien vanaf 7.00:

Voor inspo struin ik altijd pinterest af. Hier kan je miljoenen foto’s vinden van meiden in de meest perfecte outfits, met de coolste hairdo’s & mooiste make up. Tegenwoordig kan alles, hoe meer kleur, glitter en printjes hoe beter. Niet alleen glitters en kleur verwerkt in je make-up look maar ook in je haar. De colorista sprays zorgen voor een hele speelse kleurrijke look.

In de video hier onder kan je zien hoe wij deze spray’s gebruikten voordat wij naar Amsterdam Open Air gingen vanaf 15.32 & 17.04:

Ohhh ik kan niet wachten tot Solar, want daar ben ik 4 dagen te vinden & dat betekend dus een 4 dagen lange verkleed partij woohoo! Oja, en ik ga volgend jaar naar Coachella JA ECHT, ik kan het nog steeds niet helemaal geloven maar oh em gie dat word echt het grootste paradijsje ever!

Naar welke festivals gaan jullie dit jaar? & vinden jullie het ook zo leuk om zo uit te pakken? Let me know!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s