Organic, cruelty free & Vegan: Urtekram

Urtekram is een Scandinavisch bedrijf die wereldwijd haar producten verkoopt. Zij hebben wel 1200 producten in het assortiment, dus voor iedereen wat wils! De prijzen zijn goed betaalbaar, dus je hoeft geen bakken  met geld uit te geven om mee te doen een een gezonde & verzorgende leefstijl!

De afgelopen tijd zie je het steeds meer, merken die een organische vegan kant op gaan. Ik zelf  sta hier 100% achter want ik ben er van overtuigd dat er in een hoop producten, producten worden gebruikt die hier niet in thuis horen. Ik ben altijd tegen dierentesten geweest maar wist er niet altijd het fijne van. Zo wist ik ook niet dat er dierlijke resten in make up kan zitten,  huh hoe wat? Yup, ik had echt geen idee. Maar niet alleen in make up, het zit in veel verzorging producten. Hoe fijn is het dat er nu producten op de markt zijn die hier helemaal op tegen zijn – ik ben hier heel  blij om!

Processed with VSCO with s2 preset
Shampoo – Spray Conditioner – Shower Gel

Nu heb ik drie producten van Urtekram in mijn bezit de leave in conditioneer spray, shower gel & shampoo – allemaal van de kokos lijn. Alles is dus organic, cruelty free & vegan – Hoe cool is dat? Vooral omdat ik er steeds meer mee bezig ben, hoe leuker ik het vind om merken zoals dit te ontdekken die voldoen aan het gehele pakket. De afgelopen tijd heb ik deze drie producten gebruikt, en ik ben fan. Nu vind ik alles wat met kokos te maken heeft amazing dus dat maakt een hoop goed maar ook de producten zelf zijn heel fijn. De leave in conditioneer zit in een handige spuit flacon en zorgt ervoor dat het haar direct makkelijk doorkambaar is en geeft een hele mooie glans. Daarvoor gebruikte ik de shampoo, die heerlijk door t haar verdeelt – schuimt goed voor een shampoo waar weinig extra ingrediënten voor zijn gebruikt. Want dat merk je vaak bij shampoo’s waar minder ‘troep’ in is gestopt dat die niet zoveel schuimen als ‘normale’ shampoo.  En dan de showergel, echt heerlijk -alsof ik mij even waande op een tropisch eiland!

Neem even een kijkje op www.urtekram.nl en laat je inspireren!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s