Jo Malone London Hand & Arm massage

Vorige week werd ik uitgenodigd voor een hand & arm massage bij Jo Malone London in de Bijenkorf Rotterdam. Ik wist niet dat, dat kon dus was hier enorm benieuwd naar! Het  merk zelf kende ik wel maar wist er niet het fijne van. Jo Malone London is een echt brits merk wat staat voor ‘The elegant art of gift giving’. Het is opgericht in 1994 en is uitgegroeid tot een merk dat staat voor alles wat het meest word begeerd in de britse levensstijl.

Aangekomen in de Bijenkorf kreeg ik een rondleiding door de super mooie stent van Esther – wat een fantastisch leuke vrouw is dat zeg! Ze weet enorm veel van het merk en je merkt dat ze zelf echt gek op het merk is waardoor ze heel leuk en natuurlijk enorm veel erover kan vertellen.

Jo Malone London Star Magnolia collectie.jpg

Tijdens de rondleiding gingen we opzoek naar een geur die het beste bij mij past. Ik gaf namelijk aan dat ik na jaren nog steeds geen echte signature geur had gevonden die echt 100% bij mij past – waarvan mensen zouden zeggen als ze het ruiken ‘hey dat is laar!’ Nu moet ik zeggen dat ik bijna alles heerlijk vind ruiken van Jo Malone London – en wat nog leuker is, is dat je dus alle geuren over elkaar heen kan ‘layeren’ zo kan je steeds spelen met de geur en iets anders en nieuws uitproberen. Nadat we de geuren hadden uitgekozen kreeg ik een heerlijke hand/arm massage met deze geuren. Eerst werd het gereinigd, daarna gehydrateerd en natuurlijk als laatst werd de geur er extra overheen gespoten. Jo Malone London heeft namelijk niet alleen parfums, maar ook heerlijke body creams, room sprays, bath oils – en nog veel meer lekkers!

De hand/arm massage kan iedereen doen & is helemaal gratis – hoe leuk is dat?! Bel wel even voor een afspraak, dat is wel zo handig. Ik ben helemaal fan & kan niet wachten om mijn eigen Jo Malone London hoekje met mooie producten te creëeren, want wat een mooie producten zijn het. Niet alleen leuk om jezelf kado te doen maar ook onwijs leuk om aan iemand kado te doen!

Dit allemaal heb ik natuurlijk ook gevlogt, dus kijk even naar de video hieronder om er meer over te zien (en abonneer als je dat nog niet gedaan hebt je even op mijn kanaal <3)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s