Coco clean | Oil Pulling

Je tanden witter en sterker maken zonder een pijnlijke behandeling? Yes dat kan! Ik gebruik nu coco clean al zo’n 10 dagen. Dit is puur kokos vet waar je elke dag 5 tot 10 minuten je mond mee spoelt voordat je het gaat poetsen. Het is 100% biologisch & binnen 1/2 dagen levertijd. Je verwarmd het flesje onder warm water waardoor het kokos vet vloeibaar word.  Het is verkrijgbaar in drie smaken: extra coco, clean lemon & clean mint. Ik zelf gebruik de extra coco.

Nu geef ik toe; elke dag 5/10 minuten je mond spoelen schoot er nog weleens in MAAR ik doe het nu toch echt netjes elke avond voor het slapen gaan, Hoelaat het ook is. Ik heb mijn ‘gewone’ mondwater hiervoor ingeruild. En sinds ik dat doe merk ik verschil, nu zie ik nog weinig verschil in kleur maar wel duidelijk in gevoel. Mijn tanden zijn normaal erg gevoelig en merk dat de gevoeligheid met de dag minder word. Ook merk ik dat er over mijn tanden een ‘gezonde glans’ is gekomen waardoor mijn tanden er een stuk frisser uit zien! Ook dood het de bacteriën waardoor je adem beter gaat ruiken. Woohoo!

Ik ben super benieuwd naar het eind resultaat wanneer ik mijn kuur heb afgerond (het hele flesje) en hou jullie daar dan ook van op de hoogte! Ben je nieuwsgierig en wil je dit product ook toevoegen aan jou beauty routine? Neem dan snel een kijkje op www.cococlean.nl ⭐️

images

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s