The backpack is back!

De titel zegt het al, de backpack is back! Hij is niet meer uit het mode beeld weg te denken. Je ziet het in de magazines, op de catwalk – overal. Hij is natuurlijk wel een beetje aangepast. De Eastpack rugtassen waar we als brug piepers door de gangen mee liepen zal je er niet tussen zien zitten. Deze keer zijn ze wat kleiner van formaat en een stuk modieuzer.

Ook ik ben verknocht aan deze trend, vooral  aan mijn mooie leren rugtas van Cowboysbag via The Little Green Bag. Het formaat is helemaal perfect voor dagelijks gebruik en omdat de schouder banden vrij dun zijn heeft het een chique effect. Ik vind het vooral leuk om hem over 1 schouder te hangen inplaats van op mijn rug. Op deze manier kan ik ook lekker veel spullen meenemen, zonder dat het vervelend is dat je een grotere tas meesleept.

21368906_336257073490975_2508655395755834316_o

Hij is is verkrijgbaar in drie kleuren voor 150,- je kan hem online bestellen op www.thelittlegreenbag.nl of neem een kijkje in de winkel – ze zitten namelijk in Rotterdam, Vlaardingen, Utrecht & Delft.

Inspo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s