Pearls are Poison

Ik ben gek op mensen met een origineel creatief idee/concept. Zo ben ik dan ook erg gek op Pearls and Poison. Dit is opgezet door Denise Kraaijenbrink uit Rotterdam, zij customized vintage sport shirts en truien met parels. Denk aan Nike, Fila, Adidas, Kappa & Champion Dit geeft de sportieve look ook iets heel chiques en unieks.

De 90’s zijn weer helemaal terug, we mogen heerlijk de hele dag rond banjeren in track pants en oversized sport shirts zonder dat je erop aan word gekeken. Toch vind ik het zelf leuk om er een andere twist aan te geven. Denk aan track pants met mooie killer heels eronder of je sport shirt onder een mooie trench coat – i love it! & natuurlijk steel je helemaal de show met een customized shirt van Pearls are Poison

Wil je hier meer van zien volg ze dan zeker op Instagram + ik spotte ook hele leuke oorbellen. Dus go check it out!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s