Interieur Goals!

Ik vind Bluft Interieur, dus echt goals. Misschien heb je hun bekende cactussen weleens voorbij zien komen. Ik zelf heb deze palmboom want het leven is nou eenmaal beter met palmbomen, toch? De online concept store zit vol met mooie hand gemaakte spullen. Van steigerhouten drink bakken voor je huisdieren, bureautjes en ofcours de mooie cactussen, palmbomen & banana leaves. Ik zelf vind dat je hier de perfecte housewarming gifts kan scoren of gewoon als je jezelf iets kado wilt geven.

De gouden Ant (mier) vind ik echt heel cool, deze verplaats ik regelmatig hier in huis omdat ik overal mooi bij vind staan. Leuk weetje: deze gouden Ants kon je ook zien in de show van Linda de Mol in ‘The story of my love’ hoe vet is dat?

IMG_2565.JPG

Wil je de producten in het echt bewonderen, dat kan! De populaire zaak Loods 5, hoe leuk is dat!

Website Bluft: http://www.bluft-interieur.nl

Adres Loods 5: Leeghwaterstraat 69 in Sliedrecht

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s