Rotterdams roze muurtje 

YAAS!⚡️ Het is echt waar, wij Rotterdammers hebben gewoon een eigen PINK WALL?! Echt mijn geluk kon niet op. Tijdens mijn Roadtrip in Amerika kon ik het al niet laten om eventjes op de foto te gaan met de meest populaire ‘insta wall’ allertijden – namelijk de muren van de Paul Smith winkel op Melrose av. Check maar hieronder:


Maar nu hoef je niet meer in het vliegtuig te stappen want deze MEGA grote fantastische roze muur kan je gewoon vinden langs het spoor bij Hofplein in de buurt. Natuurlijk moest ik hiermee op de foto & dat heb ik dan ook gedaan! Het toffe aan deze roze muur is dat er allemaal verschillende soorten muurtjes zijn gecreeerd zo kan je lekker variëren voor je instawaardige foto kiekjes👌🏻


Gaan jullie binnenkort hier fototjes maken? Wees snel want hij staat er waarschijnlijk maar twee maanden ⚡️

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s