Brasserie Nieuw Noord

Rotterdam Noord heeft een waanzinnige zaak erbij gekregen, namelijk brasserie nieuw noord. Het moment dat ik hier binnenstapte was ik al verliefd – want wat een mooie zaak is dit. Ik zal je eerlijk zeggen, ik vind het erg leuk om te eten in een zaak wat er ook nog eens mooi uitziet. Dit hoeft niet chique de friemel te zijn – maar een gezellige mooie zaak doet voor mij al het halve werk. Mooie marmeren tafels, een gave bar waar je heerlijk aan kunt zitten. En ook nog eens een heerlijk terras!

22281870_347011675748848_2653976102099614322_n

Maar nu het eten – och wat heb ik heerlijk gegeten. Omdat dit een pers event was kregen wij bijna gehele kaart voorgeschoteld. Een greep uit een aantal favorieten van mij waren: pancakes (deze waren zoooo fluffy!), Tonijntartaar (deze tonijn omg!), pita kip (wat een heerlijk broodje!), Desem met hummus (love it!) Hamburgerbol met pulled zalm (yes je hoort het goed, pulled zalm!) & als echte topper voor mij de Harstkarbonade – gesudderd in bruin bier met aardappelpuree.

In deze zaak heb je voor iedereen wat wils. Wil je een alleen heerlijke bak koffie – ook dat kan. Maar het zou eigenlijk zonde zijn om niet nog wat lekkers vd kaart te proberen.

Brasserie nieuw noord kan je vinden op Bergweg 80 in ofcours Rotterdam. Ze zijn dagelijks open om 10 uur en sluiten weer om 10 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s