Opening Langoest

Bij de Boompjes aan de maas is een heerlijk nieuw vis restaurant geopend genaamd Langoest. Ik mocht bij de opening aanwezig zijn en wat was dat gezellig! Ik nam Demi mee  omdat ik weet dat zij vis enorm lekker vind, dus dat is top voor zo’n restaurant natuurlijk!

De hele avond werden er kleine hapjes geserveerd, zodat wij een goede indruk konden krijgen van wat er op het menu stond. De oesters werden voor ons neus vers klaargemaakt en de bubbels vloeide rijkelijk – wat een top zaak is dit zeg! Niet alleen vond ik alles lekker wat ik geproefd heb ook de plek waar het restaurant zit is fantastisch. Eerst zat er een Beren restaurant, waarvan ik mij al altijd afvroeg wat het daar deed. Nu is het gevuld met een restaurant wat eer doet aan de plek.

Bekijk hieronder mijn laatste week vlog want hierin heb ik allemaal beelden verwerkt van mijn bezoek aan Langoest. Dit kan je zien van 9.44 t/m 11.00

Langoest: Boompjes 677, 3011 XZ Rotterdam

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s