Zen met Kruidvat

Op een vrije dag of als ik thuis werk vind ik het altijd heerlijk om mijzelf een beetje te pamperen. 1 ding wat daar absoluut bij hoort is een gezicht masker. Degene die mij al wat langer volgen en mijn vlogs zien zullen dat wel weten, een paar keer per week gebruik ik een masker.

Kruidvat heeft allemaal nieuwe maskers waar ik heeeeel blij van word! Zoals je hierboven kunt zien hebben ze een heerlijke sheet maak met avocado & cupuacubutter. Een multi mask voor met twee verschillende maskers voor op de juiste plekken van het gezicht. Vervolgens hebben ze ook nog drie heerlijke gezicht maskers waarvan je twee keer kan genieten sinds het twee zakjes zijn per verpakking (hoe handig!) zo heb je de lemon cake creamy mouse mask, fruit cocktail Peel off mask & last But not least: de revitalizing sheabutter & avocado oil mask. Dat klinkt lekker he?

Tijdens het inwerken van zo’n masker is het natuurlijk lekker om een kopje thee te drinken. Kruidvat heeft twee nieuwe smaken die perfect bij dat moment passen namelijk ‘zen chai’ & beauty’. De zen variant in een kruidige zwarte chai thee met onder anderen kaneel, gember, kruidnagel & vanille. Het is ook heerlijk om deze thee met warme melk te drinken! De beauty thee is een kruiden thee met vlierbloesem, framboosblad & citroenmelisse. Jammie!

Alles is verkrijgbaar bij kruidvat. De prijs Vd maskers is 89 cent en de thee 99 – Koopje he?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s