Olaz eyes Ultimate oogcreme

Current fav: de Olaz eyes ultimate oogcreme. Het einde van het jaar is in zicht, voor mij en vele andere is dit de drukste periode van het jaar. We krijgen het drukker, meer stress en/of weinig slaap – dit product heb ik daarom toegevoegd aan mijn dagelijkse routine 🌟

Voor de jonge vrouw is dit product super! Het vervaagd fijne lijntjes en rimpels en zorgt ervoor dat de donkeren kringen & wallen verminderen. Ik wilde er eerst niet aan toegeven maar sinds ik de 27 ben gepasseerd merk ik toch sterk verandering in mijn gezicht. Als ik een nacht wat minder goed heb geslapen of ik voel mij niet zo lekker zie ik dat direct terug aan mijn huid.

De creme zit in een mooi potje met een zilvere dop. De emulsie is een beige kleur. Zodra ik het onder mijn oog smeer voel ik direct verschil. Het trekt snel in en voelt niet trekkerig meer aan – en dat vind ik heel belangrijk. Ook heb ik het gevoel dat ik meer ‘wakker’ ben na het opdoen van deze oog creme. De huid onder de ogen is zeer gevoelig en in de winter word dat alleen maar erger. Ik ben blij dat ik dit product heb toegevoegd aan mijn dagelijkse routine. πŸ’«Dit product is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor 24,99.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s