Skin boost met Vichy

Hi there! Leuk dat je mijn blog leest – de eerste van het jaar. Happy New year! De afgelopen weken zijn enorm druk geweest voor iedereen met veel leuke dingen. Ik zelf ben eind november jarig, erna vieren wij sinterklaas, werd mijn broer 30, was het kerst & ging ik direct na de kerst vakantie en oud en nieuw vieren in New York! Een zalige maar drukke periode was het.

Dit merk ik dan ook direct aan mijn huid. Ik eet minder gezond, ga weinig naar buiten, voor sporten geen tijd & vlieg ritjes helpen al helemaal niet! Daarom ben ik direct nadat ik thuis kwam gestart met een kuur van Vichy. De Liftactive anti-oxidanten booster voor de huid. En wat is dit een fijn product zeg!

Het beloofd een:

  • Uitgeruste huid
  • Egale huid
  • Stevigere huid

Het zit in een klein flesje met een handige applicator. Je brengt 4 tot 5 druppeltjes aan op een gereinigd en droog gezicht. Laat dit even inwerken en breng erna nog een dagcreme aan (met factor) De kuur is voor exact 10 dagen en je moet het zien als een serum die je voor je dagelijkse verzorging aanbrengt.

Ik ben fan! Mijn huid ziet er opgefrist uit, is veel minder droog & toont egaler. Of het steviger is ben ik nog niet over uit omdat mijn huid voor nu van zichzelf nog best stevig is. Het bevat geen parabenen & parfum wat ik zelf erg prettig vind.

Om het helemaal af te maken gebruik ik hierna de nieuwe slow age creme van Vichy. Dit is een dagelijkse verzorging die opkomende tekenen van huidveroudering helpt te corrigeren. Het zorgt voor een sterkere, veerkrachtigere, gehydrateerde huid met een jeugdige gezonde gloed. Zonder parabenen, wel met spf 25. Ik weet het ik ben nog jong (27) maar ik merk al best wel dat mijn huid aan het veranderen is. Wanneer ik moe ben of slecht heb geslapen zie ik direct grauw. Deze combinatie werkt voor mij heel goed, mijn huid voelt soepel, glad en ziet er weer glowy uit!

Prijzen:

  • Vichy liftactiv anti oxidanten booster: 27,95
  • Vichy slow age: 30,25
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s