Get un-ready with me and the Bodyshop

Hi there! Een jaar geleden had ik als goede voornemen beter met mijn huid om te gaan. Nu moet ik zeggen dat, dat dan ook steeds beter is gegaan en mijn huid ook flink is opgeknapt. Voor degene die nieuw zijn op mijn blog: ik maakte namelijk niet elke avond mijn gezicht schoon. Oops I know, erg slecht!

Ik heb een nieuwe ‘un-ready’ routine met een aantal producten Vd bodyshop. In mijn vorige blog kon je lezen welke gezichtsverzorging ik fijn vind van Vichy. Die producten gebruik ik dan ook na deze routine. Heb je die blog nog niet gelezen? Go Check it out! Click

Ik ben begin met het reinigen van mijn gezicht met de ‘camomile cleansing butter’ (14,-) dit is echt perfect voor mensen met een gevoelige en droge huid. Ik maak mijn huid een klein beetje vochtig, pak een beetje ‘butter’ en masseer dit over mijn gezicht. Mijn make-up, mascara en al laat onwijs makkelijk los maar op een hele zachte manier. Ik spoel daarna deze ‘butter’ er van af & haal de restjes Make-up eraf met een toner.

De toner (15,-) die ik hiervoor gebruik is de ‘Chinese ginseng & Rice’ clarifying milky toner. Deze toner zorgt voor een stralende huid. Het haalt makkelijk de laatste weg van mijn huid + er zit geen alcohol in waardoor mijn huid lekker zacht en gehydrateerd blijft.

Om het helemaal ‘af’ te maken met de unready routine gebruik ik nog een masker (20,-). Ik ben echt gek op maskers! Ik doe zeker 3x pw een masker op als het niet meer is. Het masker wat ik gebruik is van dezelfde lijn als de toner namelijk de ‘Chinese ginseng & rice’ dit product maakt je huid egaler & helderder: precies wat we willen toch? Ik vind het heerlijk! Er zitten namelijk ook exfoliating scrubdeeltjes in, dus na het inwerken van het masker scrub ik nog lichtjes het product in mijn huid voordat ik het volledig afspoel.

Na deze routine ziet mijn huid er direct een stuk frisser uit! Wat zijn jouw favorieten bodyshop producten?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s