Fannypack Inspo

I ❤ Fannypacks! Vroeger hadden Jan & Zus ze om op de camping nu loopt menig hip meisje en/of jongen ermee. Maar hoe kan je het nou het leukste combineren? Want je hoeft echt niet te wachten op de festivals deze zomer voor deze trend.

Afgelopen vakantie in New York had ik mijn Fannypack van Loavies meegenomen. Dit vond ik allereerst heel handig voor in het vliegtuig en op het vliegveld zodat ik al mijn belangrijkste spullen binnen hand bereik had maar wel mijn handen kon vrijhouden. Op de foto’s hierboven zie je dat ik het op twee totaal verschillende manieren heb gestyled. Op de eerste foto lekker over mijn dikke Faux Fur & rechts gecombineerd met een sportieve outfit.

Ik krijg enorm veel inspiratie van de volgende foto’s en zal dan de komende tijd opzoek gaan naar nog meer leuke fannypacks. Mochten jullie tips hebben – let me know!

Hoe dragen jullie het liefst je fannypack?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s