Korean beauty

Korean beauty is op het moment erg populair en dat is niet voor niks. Ik zelf had er weinig ervaring mee – het enige wat ik een paar keer had geprobeerd waren verschillende sheet masks en die vond ik dan ook erg lekker! Maar er is natuurlijk veel meer. Koreanen nemen hun huid onwijs serieus, en dat zie je terug aan de producten. Ze zijn enorm vernieuwend! Ik heb de afgelopen tijd verschillende producten getest en deel hier mijn favorieten met jullie:

  • Slice mask sheet van Kocostar: In elke verpakking vind je 12 losse slices. Deze kan je  op jouw gewenste plekken in het gezicht plaatsen. Het is super hydraterend en ruikt echt heerlijk! Na het reinigen van je gezicht kan je deze het beste aanbrengen. Ik keek goed naar mijn huid waar de meeste droge plekjes zaten en plaatste de slices dan ook daaroverheen. Dit is ook echt een heerkijk masker voor in de zomer nadat je een hele dag lekker in de zon heb gelegen! (prijs 3,95)

  • TonyMoly Panda’s dream ‘so cool eye stick’ & ‘White sleeping pack’: Allereerst, hoe leuk zijn deze verpakkingen! Het is dan ook heel kenmerken voor TonyMoly, zij staan ook bekend om hun vrolijke verpakkingen. Ik ben vooral fan van de ‘so cool eye stick’ dit is een verkoelende stick. Door de bamboo en zeewater extracten hydrateerd het de huid en verkoeld het tegelijkertijd. Je vermoeide ogen krijgen direct een opkikker! Deze stick had ik meegenomen in het vliegtuig tijdens mijn laatste trip naar NY en wat was ik blij dat ik dat had gedaan! We weten allemaal dat vliegen niet erg goed voor je huid is en je ogen worden vaak droog en puffy. Dit product raad ik dan ook zeker aan om te gebruiken!(13,99) Het masker vind ik ook erg fijn alleen moet ik toegeven dat ik enorm moet wennen aan het slapen met een masker idee. Maar de substantie voelt heel fijn aan, je brengt eigenlijk gewoon een hele fijne verzorgende creme aan die je de volgende ochtend weer lekker afspoelt. (16,99)
  • TonyMoly Nose Pack Package: Ik heb echt een hekel aan de mee-eters op mijn neus en ben er dan ook altijd mee bezig. Ik heb al veel neus strips geprobeerd maar deze vind ik echt het aller fijnst! De strips zijn verreikt met ei geel & poeder van de eierschaal. De strip breng je aan en na 10 a 15 minuten trek je het er voorzichtig uit & hoppa daar gaan je blackheads! (5,99)

Wat vinden jullie van Korean Beauty? Ik ben super benieuwd naar jullie ervaringen! Ps. alle producten van TonyMoly zijn verkrijgbaar online & in de winkel bij Douglas & Kocostar bij Ici Paris ❤ 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s