Monday Fav: Mario Badescu

Happy monday! Vandaag deel ik mijn fav beauty product op het moment. De eer gaat uit aan de facial sprays van Mario Badescu.

Facial sprays zijn op het moment heel hip en niet voor niets. Veel make-up merken brengen setting sprays uit, voor hydratatie & het long lasting effect van je look. Ik heb enorm veel sprays geprobeerd maar er is er eentje die er echt uitspringt en dat zijn de facial sprays van Mario Badescu. Deze spray kan je op verschillende manieren gebruiken; extra hydratatie voordat je je dagelijkse verzorging aanbrengt, om over je makeup te sprayen voor een mooie dewy finish of voor een longlasting effect & om tussendoor je gezicht mee te sprayen voor een heerlijk verfrist gevoel.

De sprays zijn verkrijgbaar er in drie varianten:

  1. Aloe, Herbs and Rosewater
  2. Aloe, Cucumber and Green tea
  3. Aloe, Chamomile and Lavender

Persoonlijk kan ik geen keus maken tussen deze drie varianten want ik vind ze echt alle drie heerlijk! Jammer genoeg is de Lavender versie ‘nog’ niet verkrijgbaar in Nederland. Wat ik ook erg fijn vind aan deze sprays is dat ze in drie maten verkrijgbaar zijn; 59ml, 118ml & 236ml. Super handig – de kleintjes zijn perfect voor onderweg. Ook mooi meegenomen is het feit dat ze niet prijzig zijn. Nu zijn ze in Nederland een stukje duurder dan in Amerika maar alsnog goed betaalbaar. De prijzen variëren van 9,50 t/m 17,- in Nederland. Helaas is het kleine flesje niet verkrijgbaar hier.

De producten van Mario Badescu kan je online scoren bij cosmania.nl of urban outfitters.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s